Utilizarea website-ului www.maxximus.ro implică acceptul din partea utilizatorului a condițiilor specificate mai jos. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact.

Termeni și condiții

Website-ul www.maxximus.ro este proprietate a Maxximus1607®, care activează în domeniul comerțului cu amănuntul al îmbrăcămintei, încălțămintei și articolelor din piele, în magazine specializate.

Documentul stabilește termenii și condițiile în care acest website poate fi utilizat. Accesul la website precum și utilizarea acestuia se fac sub autoritatea regulilor și condițiilor menționate în acest document.

Drepturile de autor asupra tuturor informațiilor și materialelor regăsite pe website aparțin în totalitate Maxximus1607® și nu pot fi utilizate fără obținerea unui acord scris din partea proprietarului.

Condiții de utilizare

Utilizarea site-ului presupune acceptarea condițiilor de utilizare și asumarea răspunderii în cazul încălcării lor. În timpul accesării website-ului și a serviciilor oferite de acesta, utilizatorul se obligă să respecte legile în vigoare și să nu desfășoare activități de tip cracking, hacking sau altele similare care ar putea aduce prejudicii website-ului sau server-ului pe care acesta este stocat. Utilizatorul se angajează să nu copieze, modifice, afișeze sau reproducă informațiile de pe acest website precum și să nu vândă informații obținute prin intermediul acestuia.

Utilizatorul se angajează să suporte toate costurile aferente accesării website-ului cum ar fi cele de furnizări servicii de telefonie și internet mobil sau fix.

Ne rezervăm dreptul de a modifica detalii ce țin de imagini, text și prețuri, fără o notificare prealabilă.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii acestui website au dreptul de a naviga în toate paginile publice ale website-ului, de a explora toate datele și imaginile expuse aici și de a insera în paginile proprii legături către acest website. Reproducerea, traducerea, preluarea sau utilizarea informațiilor publicate pe www.maxximus.ro se poate face numai cu un acord prealabil din partea proprietarului.

Limitarea răspunderii

Toate imaginile, textele, informațiile și prețurile prezente pe acest website au caracter informativ și pot fi modificate în orice moment fără a fi necesară o notificare prealabilă. Acestea nu constituie obligativitate contractuală.

Drepturi de autor

Intreg conținutul acestui website, incluzând imagini, texte, reprezentări grafice, programe, elemente de grafică web și orice alte date, este proprietatea Maxximus1607® și este protejat prin legea drepturilor de autor și legea privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Utilizarea oricăruia dintre elementele enumerate mai sus, fără un acord scris din partea Maxximus1607® reprezintă încălcarea legii și va fi pedepsită ca atare.

Utilizarea imaginilor sau a conținutului din surse externe se face întotdeauna cu menționarea respectivelor surse. Este interzisă utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor obținute prin accesarea acestui website.

Confidențialitatea datelor

În conformitate cu legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și adaugită precum și Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Maxximus1607® se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele furnizate de către utilizatori.

Maxximus1607® garantează că nu va comercializa datele furnizate și nici nu le va utiliza într-un alt scop decât cel specificat la momentul solicitării lor.

Legislație

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației României și normelor impuse de Uniunea Europeană. În caz de litigiu se va îincerca o soluționare amiabilă a problemei în 30 de zile de la înregistrarea reclamației. În caz contrar, se va apela la autoritatea competentă.