MAXXIMUS 1607®

(Despre noi)

Maxximus1607® te invită să redescoperi eleganța și rafinamentul stilului vestimentar masculin, magazinele noastre fiind acele locuri de care are nevoie orice gentleman care se respectă.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au ales un stil vestimentar care să-i reprezinte, aceștia asociind vestimentația cu bogăția și luxul. O ținută prezentabilă poate deschide uneori mai multe uși decât ne închipuim. Hainele nu-l fac pe om, dar comunică lumii ce fel de persoană ești, iar a fi îngrijit și bine îmbrăcat ar trebui să țină, în primul rând, de respectul față de propria persoană.

Maxximus1607® are misiunea de a vă asigura ținutele cu succes în orice ocazie, chiar și costumul de mire pentru cea mai specială zi din viața dumneavoastră.

Odată ce ne treceți pragul, aveți oportunitatea de a alege dintr-o varietate de opțiuni. Bărbatul adevărat își poate îmbogăți garderoba, optând pentru costume, sacouri, cămăși, pantaloni și accesorii, ce surprind adevărata excelență în materialele premium, croiala în trend, detaliile rafinate și stilul unic.

Cu peste 300 modele de costume ceremonie pentru bărbați, cele 6 locații din Arad, Oradea, Deva, Timișoara și Alba Iulia îți pun la dispoziție o varietate aleasă de produse vestimentare de ceremonie, business, smart casual și accesorii pe măsură, pentru că am început să ne trasăm istoria conturând stilul masculin prin eleganță, calitate și rafinament, în prezent marcând cele mai importante momente ale vieții unui bărbat și nu numai.

Pasiunea față de domeniul vestimentar, împreună cu dorința continuă de a satisface nevoile și cerințele oricărui client în parte și determinarea de a îmbunătăți constant piesele vestimentare, accesoriile și serviciile, ne-au dat putere ca în decursul anilor, Maxximus1607® să se dezvolte precum urmează: #Arad #Atrium Mall, #Oradea #Lotus Center, #Deva #Shopping City, #Timișoara #Iulius Town, #Alba Iulia #Carolina Mall.

Astfel, veți intra în magazinele noastre cu întrebări despre ținuta potrivită și veți ieși cu satisfacția celei mai bune alegeri vestimentare.

Magazine

(Maxximus 1607®)

#Arad #Atrium Mall

(+40) 756 230 904

#Oradea #Lotus Center

(+40) 749 476 620

#Deva #Shopping City

(+40) 746 466 915

#Timișoara #Iulius Town

(+40) 757 654 416

#Alba Iulia #Carolina Mall

(+40) 755 256 005