PARTENER VESTIMENTAR

(O notă de eleganță pentru UTA)

Conducerea clubului UTA are bucuria să anunțe oficializarea colaborării cu brandul Maxximus1607®, care a devenit primul partener specializat în domeniul vestimentar al Bătrânei Doamne.

Iubitorii de fotbal și nu numai cunosc cu siguranță istoria bogată a echipei de fotbal arădene, o emblemă a orașului din vestul țării, căreia de acum înainte i se va alătura un nou brand reprezentativ pentru Arad, și nu numai, fiind prezent și în Oradea, Deva, Timișoara și AlbaIulia, magazinele Maxximus1607®.

Trecând rapid în revistă un scurt istoric, putem afirma că, de la înfiinţarea sa, UTA a câștigat de 6 ori titlul de Campioană a României și de 2 ori Cupa României. În 1970 a eliminat din Cupa Campionilor renumita echipă Feyenoord Rotterdam, UTA deţinând încă și în prezent onorificul titlu neoficial de campioană a Provinciei, având cele mai multe titluri câștigate dintre echipele din afara Bucureștiului. UTA este o echipă iubită, având un număr mare de fani și simpatizanţi în Arad, în ţară și în străinătate.

Dorin Stana, directorul sportiv al UTA-ei, l-a prezentat pe Andrei Bodea, patronul Maxximus1607®, care a transmis un mesaj de suflet la anunțarea publică a parteneriatului:

”Doresc să mulțumesc domnului Meszar, domnilor Gyuszi Balint, Dorin Stana și întregului staff pentru onoarea care mi-a fost acordată de a fi alături de un simbol atât de important al Aradului precum echipa UTA. Arădean fiind, am dorit să mă implic în sprijinirea acestui brand de o valoare națională numit UTA. Magazinele Maxximus1607® sunt cunoscute ca un brand dedicat stilului vestimentar masculin, prezente în principalele centre comerciale de tip mall din Arad, Oradea, Deva, Timișoara și Zalău, iar acum suntem mândri să fim primul partener specializat în domeniul vestimentar al clubului UTA în cei 75 de ani de la înființarea acestuia. Vreau să mulțumesc tuturor clienților, colaboratorilor și întregii echipe Maxximus1607®, cărora le sunt recunoscător pentru atașamentul lor.

Susținem UTA și știm că uniți vom ajunge departe!

UTA! ARAD! VICTORIE!