Toamnă – Iarnă -30% -60%

(Paltoane, geci, veste)

Odată cu debutul sezonului rece, aducem în atenția dumneavoastră, a celor ce iubiți produsele noastre, cea mai nouă colecție de geci și paltoane marca Maxximus1607®.
În această colecție prezentăm o gamă largă de geci, caracterizată de versatilitate și îmbinând perfect utilul cu plăcutul, astfel încât pot fi purtate atât smart casual, cât și elegant. Acestea sunt confecționate din puf și lână presată, fiind foarte calduroase, impermeabile și au protecție ridicată împotriva vântului. Gecile noastre se remarcă prin multitudinea de modele: de la cele scurte la cele lungi, cu croi slim fit sau clasic, matlasate, cu guler rusesc și glugă cu blană naturală în ultimele tendințe de culori.
Colecția de paltoane o găsiți atât pe stilul clasic, cel care adaugă eleganță și personalitate oricărei ținute pe care alegeți să o purtați atunci când sezonul rece bate la ușă, dar și modele actuale asortate ușor oricărei piese vestimentare pentru armonizarea unei ținute lejere de zi cu zi.
Indiferent de stilul pe care dorești să îl abordezi, fie elegant sau casual, alege-ți piesa preferată din colecția de toamnă-iarnă din magazinele Maxximus1607®.